Wilt u uw huis verhuren in Enschede? Schakel Expats Enschede in als uw verhuurmakelaar. Wij hebben jarenlange ervaring op de lokale woningmarkt en zijn gespecialiseerd in de verhuur aan expats. Dit zijn buitenlandse werknemers die tijdelijk in Enschede komen wonen en werken. Expats Enschede geeft u graag advies en vindt snel een geschikte huurder voor uw woning. Ook bieden wij alvast enkele tips aan waarover u kunt nadenken wanneer u uw woning wilt verhuren.

Huis verhuren Enschede: handige tips

Voordat u uw huis verhuurt is het handig om alvast over enkele belangrijke zaken na te denken. Expats Enschede heeft deze zaken voor u op een rijtje gezet.
-Wat zijn de totale kosten voor de verhuur van uw woning? De totale kosten bevatten gas, water, licht en hypotheekkosten.
-Wat moet de huurprijs voor uw woning worden? Natuurlijk krijg u hierover ook van ons advies en geven wij een schatting op basis van onder andere de puntenberekening van uw woning.
-Wat wilt u met uw meubels doen? Haalt u ze weg of laat u ze staan? Het achterlaten kan erg voordelig zijn voor expats.
-Wat voor type huurder ziet u graag in uw woning? Een gezin of liever een alleenstaande? Expats Enschede screent alle kandidaten uitgebreid.
-Wilt u het onderhoud van de woning tijdens de verhuurperiode zelf regelen of uitbesteden? Wij nemen graag het technisch en financieel vastgoedbeheer van u over.

Verhuurmakelaar inschakelen in Enschede

Om uw woning snel en veilig te verhuren schakelt u een verhuurmakelaar in Enschede in. Expats Enschede gaat direct aan de slag met een uitgebreide marketingstrategie voor uw woning. Het aanbod wordt op diverse websites voor woningzoekenden geplaatst. Wij zijn aanwezig bij de sleuteloverdracht en stellen een juridisch correct huurcontract op. Ook inspecteren we de woning voor- en na de huurperiode.

Bent u op zoek naar een verhuurmakelaar in Enschede? Kies dan voor Expats Enschede. Wij geven u graag meer informatie: neem snel contact met ons op door het formulier in te vullen.