Expats Enschede biedt vastgoedbeheer aan voor uw woning. Dit is ideaal wanneer u zich nergens zorgen over wilt hoeven maken gedurende de verhuurperiode. Misschien verblijft u in het buitenland, of heeft u er om andere redenen geen tijd voor. Dan is vastgoedbeheer van Expats Enschede zeker een uitkomst: uw woning is bij ons in goede handen.

Financieel en technisch vastgoedbeheer

Wij bieden zowel technisch als financieel vastgoedbeheer aan. Bij financieel beheer kunt u denken aan het versturen van facturen en het innen van de maandelijkse huur. Maar ook worden alle administratieve wijzigingen door ons doorgevoerd, zoals bijvoorbeeld in het huurcontract. Technisch vastgoedbeheer beslaat het oplossen van technische problemen in de woning. Wij hebben onze eigen technische dienst; maar u staat ook vrij om zelf een aanbieder in te schakelen. Expats Enschede is 365 dagen per jaar en 24 uur per dag bereikbaar voor uw huurders. Non-stop aandacht is ons kernpunt: zo worden eventuele calamiteiten snel opgelost.

Wilt u het vastgoedbeheer van uw woning uitbesteden? Schakel dan Expats Enschede in als uw beheerder. Wij regelen alles tot in de puntjes!