Heeft u een huis dat u wilt verhuren in Enschede? Zoek dan niet verder. Expats Enschede helpt u met het verhuren van uw huis in Enschede, Haaksbergen, Hengelo, Almelo en Rijssen. Wij vinden snel een geschikte huurder voor uw woning dankzij onze jarenlange ervaring en kennis van de lokale woningmarkt. Wilt u helemaal nergens meer omkijken naar hebben tijdens de verhuurperiode? Expats Enschede neemt ook graag het vastgoedbeheer van u over.

Huis verhuren Enschede: onze werkwijze

Een huis verhuren in Enschede doet u samen met Expats Enschede. Wij gaan direct actief aan de slag met online marketing voor uw woning. Wij plaatsen het huis op vele websites voor woningzoekenden, zodat de juiste personen het aanbod voorbij zien komen. Ook schakelen wij ons netwerk en bestand van eigen woningzoekenden in. Een potentiele kandidaat wordt altijd volledig gescreend zodat u goed weet wie u in huis haalt en niet voor verrassingen komt te staan. Expats Enschede stelt een goed huurcontract op en is aanwezig bij de sleuteloverdracht. Voor- en na de huurperiode vindt er een inspectie van de woning plaats.

Vastgoedbeheer van Expats Enschede

Een huis heeft beheer nodig tijdens een verhuurperiode. Dit kunt u uitbesteden aan Expats Enschede. Wij bieden zowel financieel als technisch vastgoedbeheer aan. Onder financieel beheer vallen onder andere het versturen van facturen en het innen van de huur. Bij technisch vastgoedbeheer kunt u denken aan het oplossen van kleine technische problemen in de woning. Wij geven u graag meer informatie over onze beheermogelijkheden: vraag hiernaar bij uw contactaanvraag.

Wilt u uw huis verhuren in Enschede? U bent bij Expats Enschede aan het juiste adres. Vul het contactformulier vrijblijvend in en u hoort zo snel mogelijk van ons.