Expats Enschede is gespecialiseerd in de verhuur van huizen, appartementen, studio’s en kamers in Enschede en omgeving. Ook uw appartement in Enschede, Almelo, Hengelo, Haaksbergen of Rijssen is bij ons in goede handen! Wij verhuren aan expats, maar doen ook aan andere vormen van verhuur. Gemeubileerd of gestoffeerd, permanent of tijdelijk; alles is mogelijk.

Expats Enschede: werkwijze

Dankzij onze connecties op de huurmarkt kunnen wij een geschikte expat vinden voor uw appartement of woning. Onze contacten huren vaak expats in als werknemers en zijn daarom op zoek naar woonruimte voor hen. Expats Enschede zorgt voor een optimale online aanwezigheid van uw woning, zodat de juiste personen het aanbod te zien krijgen. Een grote kans op succes dus! Als er een geschikte kandidaat is gevonden voeren wij een uitgebreide controle uit op identiteit, kredietwaardigheid en antecedenten. We stellen een waterdicht contract op en zijn aanwezig bij de sleuteloverdracht.

Appartement verhuren aan expats

De meeste expats in Overijssel vestigen zich in Enschede. Wilt u uw woning aan deze doelgroep verhuren? Expats Enschede helpt u daarbij. Deze betrouwbare huurders met een hoog inkomen zoeken tijdelijke woonruimte in de stad of haar omgeving. Omdat ze tijdelijk in ons land komen werken zijn gemeubileerde woningen vaak erg handig. Voor u als verhuurder is de verhuur aan expats een goede optie wanneer u zelf bijvoorbeeld naar het buitenland vertrekt of wanneer een woning te koop staat. Samen met Expats Enschede gaat u een zorgeloze verhuurperiode tegemoet: wij bieden ook vastgoedbeheer aan. Vraag ons hiervoor naar de voorwaarden.

Wilt u uw appartement verhuren in Enschede? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Expats Enschede vindt snel en veilig een geschikte huurder voor uw woning. Vul het contactformulier in en u hoort zo snel mogelijk van ons.